У мережі з'явилася фотографія чоловіка з проплешиной, який дуже схожий на російського артиста Філіпа Кіркорова. Знімок опублікували в паблике "Зірки в соціальних мережах" Вконтакте.

Співака папараці зловили в той момент, коли він був без перуки.

На фото помітно, що пишна зачіска Кіркорова в області потилиці значно порідшала. На потилиці видно сильна лисина.

Філіп Кіркоров, фото: Вконтакте
Філіп Кіркоров, фото: Вконтакте

"Без перуки вже помітні вікові зміни. Ну Філіпу ні багато ні мало 52 роки", — йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 87-річний Бедрос Киркоров, який є батьком короля російської естради Філіпа Кіркорова, був оголошений у розшук за швидку їзду. Бадьорий дідусь-фермер має господарство в Новгородській області, ходить на світські заходи і любить поганяти від душі. Бедрос Кіркоров катає на Lexus RX270 і періодично потрапляє на штрафи. Однак автомобіль у чоловіка можуть відібрати за безліч неоплачених штрафів за дуже лиху їзду на елітному авто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіркоров перетворився на священика і оточив себе розпусними черницями.

Як повідомляв Знай. ua, батька Кіркорова шукає поліція.

Також Знай. ua писав, що короля російської естради філіпа Кіркорова прийняли за охоронця на церемонії вручення "Оскара".