Співачка Юлія Савічева знайома зі своїм чоловіком Олександром Аршиновим близько 14 років. Зараз їх спільної дочки Ані майже три роки.

Виявилося, що за кілька років до народження малятка у них трапилася трагедія – викидень. Артистка вважає, що це сталося через її трудоголізму.

Савічева зізналася, що коли вперше дізналася про свою вагітність, то поставилася до цього дуже легко і ніби не надавала значення свого стану. Вона не зменшила свій божевільний графік і не прислухалася до порад лікарів.

Юлія вважала, що краще спиратися на досвід мами і бабусі, у яких не виникало жодних проблем.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Тижнями не бувала вдома — нескінченні перельоти і хронічна втома привели до того, про що попереджали мене всі лікарі — я втратила дитину. Досі ми згадуємо цей період з жахом і відразою! У той момент поруч не було підготовлених людей і лікарень, в яких мені могли б допомогти. Через якийсь час ми все-таки знайшли пологовий будинок, де мене прийняли. Я дуже вдячна лікарям за професіоналізм та оперативність, з якою вони змогли провести операцію, не вдаючись в подробиці про те, що трапилося", — розповіла Савічева в інтерв'ю Hello.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Савічева набрала повний рот "соплів" і викликала огиду фанатів.

Як повідомляв Знай. ua, Юлія Савічева порадила, як не померти з нудьги на самоізоляції.

Також Знай. ua писав, що Юлія Савічева розкрила сумну правду про розлучення.