Російська співачка випускниця та фіналістка телепроекту "Фабрика зірок 2", учасниця конкурсу "Євробачення 2004" Юлія Савічева дала відверте інтерв'ю про особисте життя. Вона зізналася, була вагітна, але в їхній родині сталася трагедія. Малюка не вдалося врятувати. Юлія приховувала цю подію від громадськості.

Про трагедію в своєму житті Юлія Савічева розповіла в програмі "Душевна розмова з Жасмин".

Трагедія у артистки стався 6 років тому. Зірка продовжувала працювати під час вагітності і не щадила себе. Про цікаве положення співачка дізналася випадково.

"У розпал чергових гастролей, відчувши нездужання, зробила тест і дізналася, що вагітна. Ми з Сашком були щасливі. Одним з перших, з ким поділилися радістю, став Максим Фадєєв", - сказала співачка.

Артистка не рахувала за потрібне припиняти роботу, оскільки відчувала себе добре. Вона була готова піти в декрет лише тоді, коли вона б не могла фізично виносити важкий графік.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Термін був невеликий, я продовжувала працювати. У той момент, коли сталося нещастя, я дуже поверхнево до цього ставилася і думала, що все само собою станеться і нічого страшного не трапиться", - зізналася Савічева.

Після цього друга вагітність зірки виявилося непростою, та й вагу після неї було скинути непросто.

Незабаром Савічева дізналася, що знову вагітна. Коли співачка в клініці відкрила конверт з результатами аналізів, то не змогла стримати сліз. Вона народила доньку. Савічева вийшла заміж 23 жовтня 2014 року за композитора Олександра Аршинова, з яким познайомилася в 2003 році. Останні кілька років подружжя живе в Португалії.

Нагадаємо, що українка побила рекорд і народила 19-ту дитину: зупинятися не планує.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час нового спільного виходу з принцом Гаррі, Меган Маркл привідкрила завісу народження дітей.

Також Знай.ua писав, що пуерториканському співакові Рікі Мартіну у цей Новий рік вдалося здійснити свою давню мрію. В 47-річного артиста та його чоловіка, художника Джвана Йосефа народилася донька.