Пуерториканському співакові Рікі Мартіну у цей Новий рік вдалося здійснити свою давню мрію. В 47-річного артиста та його чоловіка, художника Джвана Йосефа народилася донька. Про це Рікі, в якого є двоє старших синів, оголосив у Instagram.

"Переповнені емоціями, оголошуємо, що стали батьками красивої та здорової дівчинки, яку назвали Люсія Мартін-Йосеф", - написав Рікі.

"Її брати і ми зі Джваном абсолютно закохані в нашу крихітку та вдячні, що змогли розпочати цей 2019-й із найбільшого подарунку, який лише могли отримати, з подарунку життя", - додав співак.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як відомо, синів Мартіна, Матео та Валентино сурогатна мати народила в 2008-му році. Ч

Зірка зізнається, багато хто не розуміє, нащо він тягає малих за собою, адже дітям потрібна стабільність.

"У мене штани зроблені з липучки. От вони (сини) і липнуть до мене, куди б я не поїхав", - жартує співак.

"Багато хто каже: "Але ж Ріку, діти, вони потребують стабільності." Я – їхня стабільність… Вони народилися в дорозі, тож вони їздять зі мною всюди, і їм подобається. Якщо вони забагато часу проводять в одному місці, то питають: "Тату, куди далі?", - каже Рікі.

"Вони побували в усіх музеях світу, побували в кожному зоопарку світу, тож вони непогано проводять час", - зазначає Мартін.

Як розповідає артист, двійнята, народжені сурогатною матір’ю, мають різні смаки та інтереси.

"Дуже приємно бачити, як мої діти грають на барабанах, з ритмом. Принаймні один із них. Інший трохи тяжіє до хіпі. Його більше цікавить природа, вода, плавання, квіти. Проте один дуже музичний, побачимо, як піде далі", - хвалиться зірковий тато.

Дивіться: Ricky Martin - Vente Pa' Ca ft. Maluma (Official Music Video)

Нагадаємо, в ніч із 31 грудня на 1 січня лідер Студії "Квартал 95"Володимир Зеленський офіційно заявив, що збирається йти в президенти. Як повідомляв "Знай.ua", Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршем.Також "Знай.ua" писав, Потап показав, де зустрів Новий рік.