Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, який нещодавно засвітився в американському Маямі разом з Настею Каменських, показав цікаве фото в своєму Instagram. Судячи з усього, артист вирішив відзначати Новий рік в теплому Єгипті.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Потапа, він позує в готелі Шарм-еш-Шейха. На знімку Олексій мружиться від сонця, на ньому біла футболка з принтом-написом "Mozgi". На задньому плані видніються зелені дерева, пальми і море. Геолокація до фотографії підтверджує те, що артист в Єгипті.

У підписі до фотографії Потап написав коротко: "Feel the Eve #new#year#eve". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати фотографію і вітати Потапа з Новим роком.

"Як в раю", "Гарних вам свят", "Прикольно", "Красавчик", "А що Новий рік там будеш зустрічати?", "Ось дивлюся я на тебе, Потап, і дивуюся. Як можна бути на кожній фотографії з особливим стилем? Різні футболочки, пробив вуха, прикольно. Happy Christmas holidays!", "А, в Єгипті можна від сосни відірвати голочку? Гарного Вам новорічного настрою Потап! З наступаючим!", "Льоша, одне я хочу Вам побажати: будьте і далі людиною такою же – гідною! Мені залишається перед Вами і Вашим талантом лише знімати капелюх", "Старий пірат", "Ти просто няшка", "Як водичка?", - пишуть фоловери у коментарях до фотографії Потапа.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Потап помчав за Каменських на край світу. Настя Каменських опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує разом зі своїм колегою по сцені Потапом. Як стало відомо з нових фотографій співачки и соціальної мережі, вона зараз перебуває в Лас-Вегасі. І, як виявилося, її партнер по дуету Олексій Потапенко теж помчав за нею в Америку. На одному з останніх фото Каменських позує в обнімку з Потапом десь за лаштунками гала-церемонії Латиноамериканської академії запису.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських і Потап не відлипають один від одного в Майямі.