Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість показала, як проводить карантин через коронавірус COVID-19, ділячись різними рецептами незвичайних домашніх смаколиків, улюбленими книгами, фільмами і захоплюючими історіями з життя. Так, артистка видала рецепт італійської страви баклажан парміджано, яка, за словами самої красуні, призвела справжній фурор серед її домочадців.

Судячи з божевільної ажиотації в сторіс рецепт баклажан парміджано Саші Новікової справив справжній фурор. Рецепт в каруселі. Гортайте. P. S На моїх домочадців ця італійська страва справила фурор.

Фолловери не рошли повз: "Спасибі за рецепт, тільки сьогодні купила баклажани і думала, щоб таке з ними створити)))) 🙏😂🔥завтра буду радувати себе і домашніх😍😍😍", "Здорово, потрібно приготувати😋Танечка хочеться Вам сказати велике спасибі! Ви неймовірна людина, за Вами дуже цікаво спостерігати😊щастя Вам з Євгеном Вагановичем! ❤️", "Ну чому? Ну чомуууу??? Чому я дивлюся вашу сторінку опівночі? Як тепер сказати мозку, що він ситий, і картинка не справжня? 😂", "Я розумію чому Євген на вас одружився! У вас такі сніданки та обіди прекрасні, що я б теж на вас одружився)))) але я жіночого роду ))) щастя вам ! ❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.