В російському шоу-бізнесі виник скандал, пов'язаний з висловлюваннями Сергія Шнурова на адресу чоловіка Валерії Йосипа Пригожина, пишуть російські ЗМІ. Лідер групи “Ленінград” обрушився на продюсера з критикою. У відповідь Пригожин заявив, що Шнурову належить “чоловіча розмова”, і уникнути його не вдасться. Однак “тримався” Шнуров недовго. Дружина Пригожина, відома співачка Валерія, заявила, що той вже звернувся до Пригожина за матеріальною допомогою.

Пригожин і Валерія, фото teleprogramma
Пригожин і Валерія, фото teleprogramma

Після того як Пригожин заявив в інтерв'ю, що артисти несуть матеріальні втрати і страждають через відсутність виступів, його розкритикував Шнуров. Однак за заявою Валерії, соліст “Ленінграда” вже звернувся до продюсера з проханням зайняти тому грошей.
“Шнуров марно очорнив мого чоловіка”, заявила Валерія.

Сергій Шнуров, скрін з відео
Сергій Шнуров, скрін з відео

“Тепер він власною персоною звертається до нього, щоб підтримати свій бізнес”, зазначила співачка. “Шнур вже перевзувся. Ось такий він, ваш герой”, резюмувала співачка.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у скандаліста Жириновського з'явився конкурент, політику пре ворог Волочкової.