Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила показати фанатам результати зухвалої фотосесії в дуже незвичному образі.

Як видно, Лорак з'явилася перед камерою у цікавій локації, вона сидить на табуреті на білому тлі. Для фотосесії зірка одягла затишний білий халат, її волосся приховані за білим рушником-тюрбаном, а на шиї і в вухах у неї масивні срібні прикраси. Свій образ Ані доповнила модними босоніжками на підборах і легкий акуратним макіяжем. Підпису публікації Лорак написала: "Найбільша сила і краса всередині нас". Шанувальники в захваті від нової публікації зірки, її засипають компліментами і відповіді в коментарях до фото, багато відзначили, що вона виглядає дуже щасливою і навіть закоханої.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.