Володимир Остапчук ділиться веселими відео свого щасливого життя попри важке та виснажливе розлучення. Артист виклав на своїй сторінці у мережі Instagram коротке відео, на якому ведучий показує щасливе життя.

Чим є щасливе життя для Володимира Остапчука, виходячи з опублікованого запису? Артист стоїть у легкій сорочці та шортах на носі прогулянкового катера, повітря, бриз і хвилі руки примушують його балансувати, щоб не впасти. На відео накладено музику, Остапчук по-дитячому крутить сідницями. Окрім того, посилає повітряні поцілунки своїй новій пасії, яку нещодавно відрекомендував українцям. Дівчина активно взаємодіє з артистом, махає руками, звабливо поправляє волосся і час від часу озирається, щоб перевірити чи знімають цю "дольче віту".

Володимир Остапчук, фото - Instagram
Володимир Остапчук, фото - Instagram

Це відео артист супроводив таким текстом: “У кожного з нас є вибір. Завжди. І у кожного завжди є вибір бути щасливим. Адже щастя це просто.”

Проте підписники Остапчука надзвичайно прозорливі - під постом-знайомством із новою любов'ю більшість коментаторів стверджують, що вони вже давно знали хто нова обраниця ведучого, - а тому існує вірогідність, що вони мають власні погляди на щастя і вибір.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Ми - пара і це кохання", - Володимир Остапчук зізнався, чому вирішив розсекретити нову дівчину.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Остапчук трепетно привітав красуню-доньку дитячими архівами: "Сумую за щічками".

Також Знай.ua писав, Чия донька? Дитина розлученого Остапчука змусила українців прозріти.