Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. На офіційній фан-сторінці знаменитості з'явилося пікантне фото, де красуня позує в сміливій відвертій сукні срібного кольору, суцільно вкритою паєтками, немов лускою. Ще однією родзинкою вбрання стала відкрита спина. Так, артистка доповнила яскравий образ макіяжем з фірмовою яскраво-червоною помадою на губах і зачіскою "голлівудські локони", засвітивши струнку фігуру.

Доброго ранку! Гарного дня і позитивного настрою!

Фолловери не пройшли повз: "Вигин і шкіра змії, чудово🌷🌷🌷", "❤️❤️❤️❤️ СУПЕР СУПЕР СУПЕР❤️❤️❤️❤️", "Супер!🔥", "Красуня наша😍❤️", "Ну це взагалі!!", "Клас❤️".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно Кароль продемонструвала стійку на руках, позуючи в кімнаті свого заміського будинку і примірявши облягаючий костюм ніжно-рожевого кольору, який вигідно підкреслив форми Тіни. До речі, красуня не припиняла заняття спортом навіть на самоізоляції, часто виставляючи прискорені ролики з домашнього спортзалу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.