Відомий російський виконавець, король попмузики Філіп Кіркоров, який нещодавно відзначив свій 53-й день народження, часто радує публіку епатажними фото і відео у своєму Instagram. Так, нещодавно артист показав милі фото з українською співачкою Ані Лорак зі святкування дня народження її дочки і його хрещениці Софії.

На фотографіях видно, що Лорак, попри карантин, організувала доньці справжнє свято до її 9-річчя. На захід прийшли подружки дівчинки і хресний Кіркоров. На першому знімку виконавець зображений з дітьми, серед яких іменинниця Соня, а на другому – він стоїть з Ані Лорак та її донькою. У підписі до публікації Філіп Кіркоров написав: "Хрещениця моя кохана, з днем народження! Сонечка, хай всі твої мрії, від найменшої до самої величезної, збудуться. Нехай твої перемоги, досягнення і удачі, приносять радість батькам @anilorak @muratnalca і успіх тобі. Завжди поруч, твій хрещений". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію артиста, приєднуючись до привітань Соні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кіркоров засвітив раритетний знімок з найріднішою людиною, і це не Пугачова.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кіркорова помітили з новою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кіркоров різко схуд на 40 кілограмів.