Потап і Настя Каменських - один з найкрутіших дуетів в історії українського шоу-бізнесу. Їх творчість звучала з усіх можливих джерел - хіти на радіо, кліпи на телебаченні, сотні терабайт треків дуету на комп'ютерах і смартфонах фанатів групи ... Практично з самого створення дуету фанати підозрювали, що Потап і Настя - у відносинах, однак чутки підтвердилися набагато пізніше. Зоряна пара одружилася трохи більше року тому, після 10 років стосунків, і у них явно все добре.

Настя виклала в своєму Instagram чергове фото романтичної прогулянки з Потапом. Пара організувала собі прогулянку на природі. На фото Потап обіймає Каменських. На фотографії пара явно виглядає щасливе, тому немає ніяких сумнівів в тому, що у них все чудово.

Потап і Настя зустрічалися з 2009 року, проте дуже довго не оголошували про свої стосунки. У них дивно добре виходило приховувати їх. Потап зізнався, що не хотів офіційно оголошувати про відносини з Каменських, щоб не поранити почуття дітей від попереднього шлюбу, хоча на момент початку відносин, він не жив з колишньою дружиною вже 5 років.

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила прихильників помріяти

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа .

Також портал писав, що, Настя Каменських порадувала прихильників новим фото