Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виставив трепетне сімейне селфі з батьками - татом Миколою Петровичем і мамою Любов'ю Миколаївною, приїхавши погостювати до близьких людей в рідну Запорізьку область. Так, артист зізнався, що апетитний яблучний пиріг від найріднішої жінки сильно підняв їй настрій і спортивний Влад, який зазвичай дотримується правильного харчування, ум'яв його, не думаючи про калорії.

Згідно з дослідженнями британських учених... іноді потрібно просто з'їсти Мамин яблучний пиріг, не думаючи про калорії!..💛 пожартував Яма

Фолловери не пройшли повз: "Британські вчені абсолютно праві😀😀😀", "Чудове дослідження... Мабуть найкраще за останній час 😎", "Це 💯 засіб від всього негативного 😊👍🔥 мамуля умнічка 😍", "Так, потрібно дозволяти собі маленькі радості! У них і є справжній кайф!", "Мамулін пиріг - це святе👍😍", "І це буде правильним рішенням".

Популярні новини зараз
Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.иа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.