Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив архівне відео зі спортзалу в Майямі, показавши, як качав руки і плечі ще до карантину через коронавірус COVID-19. Так, артист зізнався, що займається спортом під наглядом професійного тренера, знявшись в його блозі і розповівши додатково про правильне харчування. Варто відзначити, що Влад бігає вранці натщесерце, 40-50 хвилин, на ранок їсть сир з горіхами, обід - відварна курка/риба з овочами, вечеря - відварені яйця, яблуко.

Що з'їсти перед тренуванням?.. Як додати +5 найбільш важливих повторень?.. Чому я не знімаюся топлес?.. Відповіді на ці та інші питання у новому відео. Переглянув ролик і знову захотів в Майамі🤗 поділився емоціями Яма

Фолловери не пройшли повз, засипавши Влада компліментами: "Гарячі м'язи)🤗 і в сам теж гарний💐💐💐", "Здорово👍", "Вау,як круто😍😍", "Ух ти 💪💪💪ви новенький", "Шкода, що Ви не знімаєтеся топлес.", "Нехай на подібні запитання відповідає професійний тренер))) а Ви як завжди на висоті, Влад Яма💪💪💪".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.