Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи сидіти вдома на карантині, як робить це сама зіркова красуня разом із маленькими доньками - Тільдою і Євою.

Так, артистка виставила серію яскравих селфі, примірявши лише чорний топік і засвітивши сталевий прес. Однак головною фішкою образу красуні стали довгі нарощені нігті з металевим покриттям срібного кольору і масивні золоті каблучки на пальцях.

нарощуємо нігті і в путь 😂 Добрий літній ранок Які плани , guys? поділилася емоціями Лобода

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися. В основному шанувальники бурхливо обговорювали нігті Світлани: "Як без смаку....нігті,купа каблучок...", "оце ви секс🤤🔥", "Як жити з такими кігтями🤷‍♀️", "Красива ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Фредді Крюгер відпочиває😁", "❤️❤️❤️Ви краще всіх. Ви така чарівна на Вас можна дивитися, дивитися і нехай весь світ зачекає. ❤️🔥", "Красуня 😍 😍 😍 😍 ❤", "Зараз засне і впаде", "Жах жахів!! Це ж вульгарно.!", "😍😍🔥🔥🔥🔥😍 Збожеволіти можна! Яка ви чудова !!".

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.