Відома та доволі скандальна російська актриса та телеведуча Ксенія Собчак відреагувала на жорстке вбивство чорношкірого американця Джорджа Флойда та заявила, що вона дуже схожа з ним, адже вони обоє мають одну вкрай спільну рису.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram.

Варто нагадати, що напередодні в США був затриманий Джордж Флойд через підозру щодо використання фальшивого чека на 20 доларів. Під час задержання один з офіцерів притиснув шию чоловіка до асфальту і утримував близько шести хвилин, попри благання затриманого відпустити його, бо він не може дихати.

В результаті чоловік втратив свідомість, а медики, які приїхали на місце, не зуміли врятувати його життя. У зв'язку з цим США були охоплені хвилею заворушень щодо расизму.

Ксенія Собчак, скріншот: YouTube
Ксенія Собчак, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Магнітні бурі у липні: українців чекає дуже важкий місяць Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила Мобілізація авто в Україні: власникам транспорту загрожує 60 тисяч штрафу, хто в списку Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими
Показати ще

"Здавалося б, що спільного у мене, простої білої дівчини з міста білих ночей, і шість разів судимого чорного героя протестів? Обрядовість - ось наша нитка! Постмодерн всіх країн і квітів – об'єднуємося! Приємно, звичайно, бути світовими трендсеттерами обрядової постіронії, доступної тільки обраним інтелектуалам-естетам і... Флойду! Я і Флойд, ми стали братами, і стали рівні!", - написала Собчак.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Собчак жорстко розмазала пропагандистку Скабєєву в прямому ефірі.

Раніше Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ксенію Собчак зняли з рейсу і під конвоєм випровадили з літака

Також портал "Знай.uа" писав, що Собчак не змогла пройти повз оголеного фото колишньої подруги, довелося втрутитися чоловікові