Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість порадувала публіку чорно-білим фото, на якому з'явилася в дуже незвичному образі, а в підписі до кадру розповіла, що повертається до життя, і навіть планує відпочинок.

Як видно, перед камерою Світлана з'явилася у цікавій локації, вона сидить в дивній позі і дивиться в камеру. На ній сірі джинси і чорна футболка, а на шиї і поясі висять незвичайні масивні ланцюги. Волосся співачки зібрані в недбалий хвіст, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до кадру Лобода написала: "Телефон пожвавився. Ми повертаємося до життя! Хто знає яка країна сама безпечна для відпочинку зараз?". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами і відповіді в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.