Як відомо, у блогерка Рей Дюнуа величезна кількість шанувальників, а неймовірні образи захоплювали любителів косплею. Однак, з'ясувалося, що без макіяжу Рей – зовсім інша людина, і багато хто відмовляється сприймати правду.

Рей Дюнуа, скріншот Instagram

Так, фанати Рей є в багатьох країнах світу, так як ці чудові косплеї "подарували" блогерці неймовірну популярність. Її впізнавали косплеєри і фанати аніме по всьому світу. Багатьом вона представлялася дівчиною мрії.

Також Рей публікувала знімки своїх перевтілень в соціальних мережах, а щоб довести, що вона не використовує фотошоп, блогерка показувала відео в образі.

Рей Дюнуа, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

У свою чергу, фанати часто просили Рей показати себе такою, якою вона є у звичайному житті: без гриму та в буденному одязі. І ось настав цей довгоочікуваний момент.

Побачене не на жарт шокувало користувачів мережі. З'ясувалося, що Рей Дюнуа – хлопець, а привабливі образи – майстерність макіяжу й спеціальні, моделюючі жіночні форми накладки.

Рей Дюнуа, скріншот Instagram

Рей Дюнуа, скріншот Instagram

Шанувальники Рей були настільки приголомшені, що навіть не розсердилися і не стали звинувачувати свого кумира в такому жорстокому обмані. А деякі з них навіть захоплювалися зіркою косплея, адже щоб створювати такі образи потрібно володіти рідкісною майстерністю перевтілення.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як швидко та просто нанести макіяж.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Twitch оновила політику щодо наготи, відвертого одягу та матеріалів сексуального характеру.

Також "Знай.ua" писав, що юна модель виграла вибори завдяки костюму персонажа аніме.