Подруга доньки відомої української гумористи, зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець Марії, продовжує радувати своїх шанувальників в мережі Instagram. Яскраві світлини юних красунь з прогулянок, а також запальні танці з мережі TikTok не дають спокою нікому.

На цей раз новими похвалилася дівчина в Instagram. Схоже по геолокації, спокусливі фото зроблені під час прогулянки у Києві на Подолі. На кадрах дівчина мило позує, то заплющивши очі, то піднявши ногу, спокусливо оголивши майже до бедра.

"Тemptation", - лаконічно підписала нову публікацію дівчина.

На фото можна помітити насичену добірку кадрів у різних позах. Скоріше за все це фото просто добірка з улюбленими фото подруги Маші, яких вже досить багато на офіційній сторінці дівчинки.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також не варто забувати, що Олена Кравець продовжує працювати в "Жіночому кварталі" і виховувати двох маленьких дітей, не кажучи вже про 17-річного підлітка Машу, яка досить активно ділитися кадрами красивого життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кравець з "Квартал 95" під покровом ночі видала таємницю та долучила до цього доньку - "Секрети приватного життя".

Як повідомляв Знай.uа Кравець з "Квартал 95" нарешті засвітила чоловіка і батька своїх дівчаток.

Знай.uа писав, 17-річна донька Кравець з 95 Кварталу показала ідеальне тіло і затьмарила красою навіть захід.