Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Так, цього разу зірка показала у соцмережі миле фото і розповіла, а в підписі до нього заговорила про віці.

На чорно-білій фотографії Регіна позує в цікавому образі, на ній сіра сорочка, вона склала руки на грудях і мило посміхається, не дивлячись у камеру. Її волосся зібране в недбалу зачіску, на обличчі легкий макіяж, а на руці незвичайне прикраса. У підписі до кадру Тодоренко розповіла, що скоро їй виповниться 30 років, а також поділилася, що думає з цього приводу. "Я ніколи особливо не парилася з приводу віку, але раптом сьогодні за день до мого дня народження мені стало хвилююче і навіть трохи страшно. І не тому що я боюся постаріти, немає, а тому, що після 30-ти для всіх ніби повинна стати дорослою тіткою", - говорить телезірка. Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію зірки, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.