Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала кумедне фото з молодою людиною, а в підписі до нього привітала свого товариша з днем народження.

На новій фотографії Христина та її друг відображені у цікавій локації, актриса сама зробила цей знімок. На ній білосніжна блузка, волосся зібране в недбалу зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж з червоною помадою, вона регоче і дивиться в камеру. Поряд з Асмус її друг Мітя Глуховський, якого Христина вітає з днем народження. "Чи Любите ви Глуховського так, як люблю його я?! Мітя! Дорогий друже! Фантастичного таланту письменник і журналіст, цікавий співрозмовник, той самий автор "Тексту" і трилогії "Метро" та просто гарний чоловік, З Днем народження!", - написала Асмус.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.