У суботу, 13 червня, вийшов 16 випуск популярного кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-2". Учасники представили свої концепції 1-євро барів гостям – ексучасникам "МастерШеф", готували страви в художніх стилях поп-арт, сюрреалізм, кубізм. Також не обійшлося й без битви чорних фартухів, яка закінчилася абсолютно несподівано. Про це повідомляє пресслужба СТБ.

Так, на битву чорних потрапили: Едуард Канарян, Микита Алімов, Юля Жигуліна, Юхим Кравченко.

МастерШеф. Професіонали-2, СТБ

Учасникам проєкту потрібно було приготувати ресторанну страву в мікрохвильовій печі. Зазначається, що таке завдання не стало сюрпризом для кулінарів, адже такий конкурс проходив у минулому сезоні "МастерШеф. Професіонали". Однак, не у всіх був досвід з використання мікрохвильовки, деякі навіть не відразу могли зрозуміти, як з нею правильно працювати.

Микита приготував заливне з хумусом, беконом і соусом з буряка. Юлі потрібно було приготувати сібас з кускусом і пармезановою чіпсою. Едуард – "цукерки" з креветки та дорада. Юхим – три шоколадки.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Після дегустації судді були дуже розчаровані "кулінарним шедевром" Микити. В результаті, йому довелося покинути проєкт.

МастерШеф. Професіонали-2, СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як зробити найпростіший та найсмачніший рецепт з курки і пасти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом смаженого рису з куркою.

Також "Знай.ua" писав, хто не зміг вразити суддів у 15 випуску "МастерШеф. Професіонали-2".