У шостому випуску популярного кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали" учасники будували високі вежі з крокембуш, готували десяток страв з домашньої птиці та билися на битві чорних фартухів. Про це повідомляє прес-служба СТБ.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТак, на битву чорних потрапили Юрій Побережник, Давид Даніелян, Максим Висоцький, Юлія Жигуліна. Разом з учасниками шоу за робочий стіл став суддя Володимир Ярославський, який готував у тих же умовах, що й інші.
Під коробками-загадками учасники знайшли найпростіші домашні страви. З тих же інгредієнтів, з яких складаються ці страви, їм потрібно було приготувати дві нові.
Юлії дісталася риба, тому суддям вона подала балантин із судака з морквяним соусом, а також філе судака з томатно-винним пюре з креветками і обпеченими "човниками" з лука.
Давид з капусняку приготував картопляно-морквяне пюре з полентою з пшонки з м'ясними брусками та соусом жу, а також буженину з горчичными зернами, капустяними чіпсами, зеленню у фритюрі і обсмаженими овочами.
Максим переробляв деруни з грибами на картопляний гратен з картопляними чіпсами і куряче стегно в беконі, пюре з міксу грибів з соусом на основі грибного бульйону.
Юрій приготував варіацію на тему плову, а також свинячі стейки з тушкованими овочами та білими грибами в сметані.
В результаті, судді порахували дві страви Юрія занадто простими, і йому довелося покинути кулінарне шоу.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що в четвертому випуску "МастерШеф. Професіонали" учасники дотримувалися останнім світовим трендам.
Як повідомляв портал "Знай.ua", в "МастерШеф. Професіонали-2" шеф-кухарі приготують продукти, які використовують в українських селах.
Також "Знай.ua" писав, що кулінар Євген Клопотенко порекомендував не використовувати вимушені вихідні для шашличків з друзями.