У шостому випуску популярного кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали" учасники будували високі вежі з крокембуш, готували десяток страв з домашньої птиці та билися на битві чорних фартухів. Про це повідомляє прес-служба СТБ.

Так, на битву чорних потрапили Юрій Побережник, Давид Даніелян, Максим Висоцький, Юлія Жигуліна. Разом з учасниками шоу за робочий стіл став суддя Володимир Ярославський, який готував у тих же умовах, що й інші.

МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ
МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ

Під коробками-загадками учасники знайшли найпростіші домашні страви. З тих же інгредієнтів, з яких складаються ці страви, їм потрібно було приготувати дві нові.

Юлії дісталася риба, тому суддям вона подала балантин із судака з морквяним соусом, а також філе судака з томатно-винним пюре з креветками і обпеченими "човниками" з лука.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Давид з капусняку приготував картопляно-морквяне пюре з полентою з пшонки з м'ясними брусками та соусом жу, а також буженину з горчичными зернами, капустяними чіпсами, зеленню у фритюрі і обсмаженими овочами.

Максим переробляв деруни з грибами на картопляний гратен з картопляними чіпсами і куряче стегно в беконі, пюре з міксу грибів з соусом на основі грибного бульйону.

Юрій приготував варіацію на тему плову, а також свинячі стейки з тушкованими овочами та білими грибами в сметані.

В результаті, судді порахували дві страви Юрія занадто простими, і йому довелося покинути кулінарне шоу.

Юрій Побережник, СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в четвертому випуску "МастерШеф. Професіонали" учасники дотримувалися останнім світовим трендам.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в "МастерШеф. Професіонали-2" шеф-кухарі приготують продукти, які використовують в українських селах.

Також "Знай.ua" писав, що кулінар Євген Клопотенко порекомендував не використовувати вимушені вихідні для шашличків з друзями.