У другому випуску "МастерШеф. Професіонали" пройшли перші 3 випробування після кастингу. Деякі з учасників відразу піднімалася на балкон, а хтось вирушав додому. В результаті залишилося на проєкті 20 осіб, які отримали іменні кітелі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися35-річний шеф в ресторані "Fabius" Грибеник Євген з Києва
Євген з 15 років на кухні. Він починав ще кухарського училища і роботи у Кіото. Після школи "Ferrandi" і Баскського кулінарного центру прийшов до нових технік та роботі з сезонними продуктами. Потім він довгий час працював бренд-шефом мережі ресторанів "Козирна Карта" і шефом-дієтологом в клініці "Ісіда". Викладає в Кулінарній Академії Асоціації шеф-кухарів України. Також Євген годував гостей на весілля Насті Каменських і Потапа.
27-річний кухар гарячого процесу в ресторані "Lucky" Алімов Микита з Києва
Микита готував на лайнерах і в "Конча-Заспі". Також він пробував себе шефом, але доля привела його на кухню ресторану "Lucky" до Володимира Ярославському.
19-річний шеф-кондитер в "Автограф" Кравченко Єфім з Києва
Єфім вже брав участь в 1 сезоні "МастерШеф. Професіонали". Однак тоді він досить швидко вилетів. Єфім зараз працює шеф-кондитером і помічником Лізи Глинської. А знову на "МастерШеф. Професіонали"-2 прийшов для того, щоб показати, чого він вартий.
23-річна кухар гарячого цеху в ресторанах "Mama Lama" і "Перша Чайхана" Олександра Касьянова з Харкова
Олександра всю кулінарну базу отримала сама. Її взяли на роботу без досвіду та освіти в ресторан. Олександра дуже любить готувати з м'яса, але добре дружить і з тестом, і з холодними стравами. Також вона бажає повчитися у неймовірних людей, яких зустріне на проекті.
32-річний шеф-кухар в "Panorama" Єрмаков Владислав з Харкова
Владислав вперше потрапив на кухню в підлітковому віці. Вже більше 10 років він працює шеф-кухарем у ресторані "Panorama". Крім пристрасті до кулінарного мистецтва, Владислав є любителем спорту і активного способу життя.
19-річна кондитер ресторану "Чехів" Анастасія Кобиляцька з Харкова
Анастасія є переможницею в "МастерШеф. Кулінарний випускний". Після проекту дівчина пішла вчитися на кондитера в школу Алена Дюкасса в Парижі. На даний момент вона працює в ресторані "Чехів" кондитером. Паралельно навчається в технікумі на технолога і в університеті — на ресторанному бізнесі. Також Настя бере участь у кулінарних конкурсах, змагається з дорослими і не боїться конкуренції.
45-річна власниця ресторану в Іспанії Берк Світлана з Києва
Світлана закінчила іспанську школу ресторанної справи, організовувала перші гастротури. Пізніше вона подорожувала з кухарями з майстер-класами і працювала в якості перекладача. В даний момент вона є власницею власного ресторанчика в Іспанії.
20-річний су-шеф в ресторані "100 років тому вперед" Брайчук Валентин з Києва
Валентин з 15-ти років підробляв на кухні. В даний момент він працює су-шефом в "100 років тому вперед", шеф-кухарем якого є Євген Клопотенко. Також хлопець працює без вихідних місяцями і присвячує улюбленій справі весь свій час.
29-річний безробітний Канарян Едуард з Києва
Едуард обожнює поєднувати, на перший погляд, абсолютно невідповідні один одному продукти і смаки. Пропрацювавши довгий час шеф-кухарем в різних закладах, він зрозумів, що це не його. На сьогоднішній день він дуже захоплений локальними кулінарними традиціями різних народів і країн.
21-річний безробітний Цвігун Олександр з Ірпеня
Олександру подобається скандинавська кухня, але він не являє кулінарне мистецтво без експериментів і нестандартних рішень. У 19 років він виїхав набиратися досвіду в Польщу, в кращому ресторані міста. Ближче до кінця роботи хлопець став су-шефом і допомагав навчати новеньких.
29-річний шеф-кухар в казино Данієлян Давид з Вірменії
Давид переїхав з Вірменії на запрошення співвітчизника. Шефствував на багатьох кухнях українських ресторанів. В основному він спеціалізується на європейської та східної кухні. У Харкові Давид працював у єврейському ресторані, в Сєвєродонецьку був шефом ресторану у вірменина. Зараз він повернувся до Вірменії і працює шефом в казино.
28-річна власниця кейтерингової компанії Жигуліна Юлія з Києва
Юлія продовжує свій кухарський рід, який почався з її бабусі. Вона відмінно управляється з м'ясом. У свій час займалася кенді-барами. На кухні Юлія буває дуже жорстка, але тільки в тому випадку, якщо щось йде не так.
31-річний су-шеф в ресторані "Маяк" Самардак Віктор з Києва
Віктор після закінчення школи пішов вчитися на кухаря в ПТУ. Через 2 тижні навчання він влаштувався на практику в кращий ресторан Кривого Рогу. Віктор добре знайомий з азіатською і європейською кухнями. Також він чудово почувається і в кондитерському мистецтві. Свого часу шеф багато працював в європейських ресторанах. Зараз Віктор працює су-шефом в Олександра Абрамова.
24-річний шеф-кухар у ресторані "Cheffood" Владислав Міцкевич з Києва
Влад почав захоплюватися кулінарією ще в дитинстві. У батьків був свій ресторан, де з 8 років Владислав експериментував на кухні. У "МастерШеф"-8 Влад дійшов до фіналу. Після проекту він почав працював бренд-шефом і шефом в трьох ресторанах, дуже багато вчився і працював над собою.
31-річний шеф-кухар і співвласник ресторану "Bareo" Чахмахчян Володимир з Одеси
Володимир почав готувати з 6 років. Закінчивши школу, він пішов вчитися на кухаря. Відпрацював понад 20 ресторанах. Володимир багато подорожує і збирає знання, контакти постачальників, нові техніки та тренди. Провів 160 днів в Індії. Весь пережитий досвід він втілює в стінах власного ресторану авторської кухні. Крім роботи захоплюється дайвінгом, автоспортом, риболовлею.
Шеф у творчій відпустці Цуперяк Анатолій із села Нересниця
Після закінчення "МастерШеф"-3 Анатолій поїхав до себе на батьківщину, де його запросили в кращий заклад Закарпаття. Працював шеф-кухарем в ресторані "Делі". Потім він перейшов в інший ресторан шефом. Довго працював у ресторані в Буковелі. Зараз займається купівлею нерухомості для своєї сім'ї. Мріє заробити гроші на власний заклад.
19-річний Карпюк Микола з Івано-Франківська
Микола полюбив кухню ще у 8 класі. Після школи хлопець вступив на харчового технолога. Він мріє про власне місце в історії кулінарії. Хлопцеві подобається європейська, італійська і французька кухні. На кухні ресторану придумує нові страви.
27-річний Висоцький Максим з Харкова
Максима вступив до ПТУ на кухаря. В ході навчання він пішов на практику, після чого працював в суші-барі, кухарем в Італії та інших країнах Європи. Після цього Максим пішов працювати в харківський ресторан "Panorama", але незабаром вирішив попрацювати кухарем на лайнері.
31-річна майстер практичного мистецтва в кулінарному училищі Гамарник Яна з Богуслав
Яна понад 7 років викладає в ПТУ. На кухню "МастерШеф. Професіонали"-2 Яна прийшла для того, щоб навчитися передовим технікам і страв, а потім – передати свої знання підростаючим кухарям.
20-річний піццайоло в піцерії "Тісто" Побережник Юрій зі Львова
Юрій вже довгий час працює в піцерії. Його спеціальність – неаполітанська піца. Хлопець готується стати піца-шефом. Також Юрій готує з самого дитинства. До роботи в піцерії, він також працював в ресторанах з української, американської і італійською кухнями.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що оголосили ім'я переможця проекту "МастерШеф-9".
Як повідомляв портал "Знай.ua", "МастерШеф" влаштує майже гладіаторські бої.
Також "Знай.ua" писав, що нової суддею "МастерШеф. Професіонали" стала Ольга Мартиновська.