Відомий виконавець і Народний артист України 54-річний Віктор Павлік, який нещодавно оскандалився своїм романом з молодою асистенткою, таки одружився з нею. У мережі новоспечене подружжя опублікували кілька весільних фото. А нещодавно молода дружина Павлика Катерина Реп'яхова відзначала свій 26-й день народження, фото з святкування якого артист опублікував у своєму Instagram.

Як видно, на першому знімку Віктор Франкович і Катя позують на літньому майданчику кафе, де проходило свято. На свято дружини виконавець прийшов в темних картатих трюках та білій сорочці з короткими рукавами. Сама іменинниця позує на фото в легкому біло-зеленому плаття на тонких бретелях, яке підкреслило її надмірну худорлявість. На другому фото Віктор Павлік зображений вже без дружини. У підписі до публікації артист написав: "Дякую @equidesrestaurant за хороший день народження коханої. У вас дуже круто і смачно!". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію артиста, багато захоплюються тим, як виконавець погарнішав поруч з молодою дружиною.

Коментарі під постом Павлика

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, кохана Віктора Павліка збентежила визнанням про весілля.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Павліка підлила масла в вогонь в чутки про весілля.

Також портал "Знай.ua" писав, що Віктор Павлік розсекретив деталі майбутнього весілля з молоденькою коханої.