Маленький шимпанзе Бабблз був одним із найкращих друзів Майкла Джексона. Співак прожив зі своїм другом 15 років, а потім віддав до притулку. Після смерті зірки Бабблз отримав 2 млн доларів за офіційним заповітом.

Про це повідомляє видання Manchester Evening News.

Відомо, що Джексон любив тварин і чудово з ними ладив. Шимпанзе Бабблз був його активним компаньйоном як у житті, так і на зйомках. Мавпа навчилась позувати і отримувала задоволення від процесу. Майкл же охоче ділився про їхній побут: за його словами, Бабблз їв за одним столом із зіркою, використовувати ложку, допомагав прибирати житло, ходив до ванної кімнати. Окрім того, мавпа була другом - слухала, кивала і розповідала щось своє.

Майкл Джексон і Бабблз, фото з соцмереж
Майкл Джексон і Бабблз, фото з соцмереж

На жаль, з віком Бабблз став агресивним, через що його довелось віддати до притулку. Майкл не забував про нього там, проте сам невдовзі помер. Бабблза досі час від часу запрошують на різноманітні ефіри.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Після смерті короля поп-музики вийшла книжка, яку нібито написало шимпанзе. Книжка розповідала про життя поруч з Майклом Джексоном, його характер, підготовку до виступів та життя.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Останні кадри Джексона облетіли світ: як виглядало прощальне фото майстра місячної ходи.

Як повідомляв портал Знай.ua, Майкл Джексон передбачив головні катаклізми багато років тому, заборонене відео "нострадамуса" місячної ходи.

Також Знай.ua писав, "Бути схожим на Ісуса" - як з Майкла Джексона "ліпили" збоченця.