Найбільший секрет відомого на ввесь світ музиканта Майкла Джексона розкрили. Зробив це його охоронець Метт Фіддес, який зізнався, навіщо американський поп-король носив маску на обличчі і заліплював ніс пластиром.

Як відзначається, охоронець, який працював з співаком понад 10 років, не витримав та розкрив секрет Джексона. І слід зауважити, що співак знав, як підігріти інтерес в ЗМІ до своєї персони.

Майкл Джексон

“Він знав, як маніпулювати журналістами і як потрапити на перші шпальти. У 90 відсотках випадків це працювало, особливо пластир, який був його улюбленим прийомом. Джексон хотів, щоб його життя стала найбільшою загадкою в світі. Шкода, що зараз це призвело до неприємних наслідків”, - говорить Метт Фіддес.

Також чоловік заявив, що в звичайному житті поп-музикант був “нормальним хлопцем” і “ніколи не ходив з цим макіяжем”. Також охоронець розвінчав міф і про те, що Джексон був педофілом, сказавши, що співак навпаки зустрічався з дівчатами і був двічі одружений.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, друзі розповіли, що робив Майкл Джексон у своїй останній день.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Глюкоза відреагувала на скандал навколо збочень Майкла Джексона.

Також Знай.uа" писав, у Лондоні вирішили демонтувати двометрову скульптуру Джексона біля Національного музею футболу.