Найвища модель у світі потрапила до книги рекордів Гіннесса. 31-річна Катерина Лісіна з Пензи грала на Олімпійських іграх 2008 року в Пекіні за збірну Росії з жіночого баскетболу. Після закінчення ігрової кар'єри Катерина стала моделлю.

Про це повідомляє телеграм-канал Рекорди Гіннеса.

У липні 2017 року стало відомо, що Лісіна Катерина подала дві заявки в книгу рекордів Гіннесса. У першій заявці вона хоче отримати звання найвищої моделі в світі. Зріст Катерини Лисиной становить 205,7 см.

У другій заявці Катерина просить визнати, що вона є володаркою найдовших ніг у світі. Довжина ніг Катерини Лисиной становить 133 см. У вересні 2017 року обидві заявки були задоволені.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Прийшовши в модельний бізнес, я хотіла заявити про себе на весь світ, щоб моє ім'я дізналися всі імениті дизайнери. Конкуренція велика, і я розуміла, що буде складно, потрібно придумати щось незвичайне. Так прийшла думка зареєструватися як "найвища модель". У колишньої володарки титулу (австралійська модель Амазон Єва — авт.) зріст 202 сантиметри, тому я була впевнена у своїй перемозі", - каже довгонога красуня.

З ногами все було складніше. Колишній рекорд — 132 сантиметри (у росіянки Світлани Панкратової). Сумніви не давали спокою моделі. Тим більше, за різними підрахунками довжина її ніг різнилася від 132 до 134 сантиметрів. Лише отримавши настанови від редакції Книги Гіннеса, виміряли все, як треба — результат був 133 сантиметри і це новий рекорд.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, китаянка потрапила в Книгу рекордів Гіннесса завдяки велетенським віям

Як повідомляв портал Знай.ua, українець вписав своє ім'я у Книгу рекордів Гіннеса

Також Знай.ua писав, тисячі близнюків об'єдналися для світового рекорду