Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий архівний кадр, позуючи з телеведучою Регіною Тодоренко на шоу "Танці з зірками". Так, артистка трепетно привітала Регіну з днем народження, адже 14 червня красуні виповнилося 30 років. На знімку зірки ніжно обіймалися і цілували одна одну в щоки.

Варто відзначити, що між Могилевською і Тодоренко задовго до "Танців" спалахнув справжній скандал. В інтерв'ю проекту "Життя відомих людей" Регіна зізналася, що пішла з групи REAL O, що сформувалася після "Фабрики зірок", яку багато років тому продюсироввала Могилевська, а після цього красуня перебувала півтора місяці в санаторії, звідки їй довелося надати масу довідок. Після інциденту знаменитості не спілкувалися цілих 6 років, телеведуча всіляко уникала Могилевську на заходах.

Регіна, з днем народження! Будь щаслива! 💋 @reginatodorenko тепло привітала Могилевська

Фолловери не пройшли повз: "Ви обидві класні 😉", "ВІТАЮ😘❤️", "❤️Красулька", "Гарнюньки👏", "Будь щаслива і здорова😍❤️", "Дві красуні😍🤗".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".