Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і до карантину активно гастролювала російськими містами, часто радує шанувальників яскравими фото в своєму Instagram.

Цього разу зірка розмістила кадр з веранди, на якій позувала в спокусливому образі – короткій чорній сукні, шкіряній куртці та туфлі в тон до сукні на величезному каблуці.

"💃🏼Хочу на море!" - поскаржилася на карантинні обмеження співачка.

Варто відзначити, що користувачі соцмережі підтримали бажання Лорак і зазначили, що також хочуть на відпочинок. Багато людей також похвалили зовнішній вигляд артистки.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Скорооо...😉🌴 Треба тільки вірити🤞🏻", "Така ж ситуація😂😭", "Шикарна 😍😍😍 Ох Кароліна, ми теж страшенно хочемо на море!", "Яка гарна😍", - пишуть у коментарях підписники.

    Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

    Нагадаємо, Ані Лорак вирішила показати фанатам результати зухвалої фотосесії в дуже незвичному образі.

    Як повідомляв портал Знай.uа, оголена Ані Лорак шокувала своєю витівкою під час карантину. На кадрах співачка позує в купальнику бузкового кольору, який підкреслює її розкішні форми, і на високих підборах.

    Також портал Знай.uа писав, що колишній чоловік Лорак Мурат не приїхав на день народження доньки: "Вже доросла".