Лідер російського гурту "Любе", улюблений музикант президента РФ Володимира Путіна Микола Расторгуєв спантеличив росіян досить тривожним фото зі своїми колегами. Користувачі мережі стурбовані худорлявістю Миколи.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці Леоніда Агутіна в мережі Instagram.

Публікація Леоніда Агутіна, Instagram
Публікація Леоніда Агутіна, Instagram

На кадрі, зробленому під час концерту на честь Дня Росії, зображені усміхнені Агутін, Расторгуєв, Григорій Лепс та Олександр Маршал.

"З Днем Росії вас, друзі!!! Будьте щасливі і обов'язково здорові!" — підписав нове фото Агутін.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Привернув увагу росіян зовнішній вигляд лідера гурту "Любе". "А що з Расторгуєвим? Виглядає так собі... Але всім привіт", "Ех, всі старіють", "Расторгуєв як вампір виглядає", "Батюшки, Расторгуєва не впізнати", — вони писали в коментарях.

У свою чергу Леонід Агутін відповів одному з підписників: "З Колею все добре. Це я з ефектом переборщив".

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що юристи Пенсійного фонду Москви подали до суду на лідера гурту "Любе" Миколу Расторгуєва. Йому загрожує судовий розгляд через свій благодійний фонд. У Миколи Расторгуєва існує благодійний фонд свого імені, який він заснував у 2014 оду. Виявилося, що Расторгуєв не сплатив штраф за відсутність звіту про діяльність свого благодійного фонду в 2018 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальна Любов Успенська запалила на закритій вечірці в Харкові.

Як повідомляв Знай.uа Успенська заговорила про весілля з Кіркоровим.

Знай.uа писав, пенсійний фонд подав на Расторгуєва до суду, чим завинив улюбленець Путіна.