Після смерті Жанни Фріске ім'я її цивільний чоловік Дмитро Шепелєв перебуває у постійному конфлікті з батьками співачки. За їх словами, зять перешкоджає їх зустрічам з онуком Платоном. Батько Жанни неодноразово виступав з цього приводу на всіляких ток-шоу і навіть намагався забрати хлопчика силою, але безуспішно.

За п'ять років у Дмитра відбулися великі зміни, які торкнулися не лише його особистого життя, але й професійного.

Звільнився з роботи

Пропрацювавши довгий час на Першому каналі, в лютому 2020 Шепелєв заявив про свій відхід: "Сьогодні ми прийняли рішення, що наші шляхи розходяться. Я більше не працюю на Першому. Це непростий вибір, зроблений за обопільною згодою. Йому не передували ні конфлікти, ні взаємні претензії", — написав він у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Відомий телеведучий став дуже активним у Іnstagram і часто радує фолловерів моментами зі свого буденного життя.

Закохався у Катю

Якщо з Жанною Фріске Дмитра звела робота, то з новою коханою Катериною Тулупової — діти. Син Шепелєва Платон і донька Каті ходили в один дитячий садок.

При цьому телеведучий не приховував, що намагався знайти другу половинку і з допомогою програми для знайомств Tinder, але навіть воно пропонувало йому як кандидатки Тулупову: "Один з тих, з ким у мене збіглася пара була Катя, тобто наше друге знайомство, хоча ми вже були знайомі, відбулося в цій соціальній мережі", — розповідав Шепелєв у програмі "Обережно, Собчак".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Фріске чуттєво привітала племінника, поки Шепелєв "залипнув" на волохатих мавп.

Як повідомляв Знай. ua, вдівець Шепелєв зізнався, як виховує сина Фріске.

Також Знай. ua писав, що вдівець Шепелєв показав, як маніпулює сином Фріске.