Популярна українська телеведуча і блогерша Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Так, цього разу зірка показала у соцмережі миле фото і розповіла, а в підписі до нього розповіла про улюблених кольорах.

Власне, саме з улюбленими квітами Регіна і відображена на фотографії, яку виклала в мережу. На цьому знімку вона позує на красивій галявині, на ній кокетливе біле плаття в чорний горошок. Її волосся зібране в недбалий хвіст, а на обличчі легкий макіяж, вона з легкою посмішкою дивиться в камеру. В одній руці телезірка тримає свій телефон, а другий ледь утримує величезний букет матрикарії (ромашок). У підписі до публікації Тодоренко написала: "Мої улюблений квітка – матрикарія, а ваш?". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію зірки, засипаючи її компліментами і відповіді в коментарях до фото. Треба сказати, що багато дівчат відгукнулися на питання Регіни, і почали розповідати про улюблених кольорах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.