Скандально відомий російський актор Олексій Панін, який "прославився" сексуальними подвигами часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, в цей раз артист показав не менш провокативну фото, що і раніше, і виявилося, що цей кадр був зроблений в анексованому Росією Криму.

Як видно на фотографії Панін зображений повністю голяка і в компанії такий же оголеною подружки. Вони сидять на скелях, на тлі красивого морського пейзажу спиною до камери. Це провокативна фото актор опублікував, мабуть, щоб зробити відверте зізнання у підпису до нього. "Відрив стареньку фотографію. Знайдіть 💯 відмінностей з попереднім постом. І здогадайтеся, це одна дівчина або різні. #Крим #Україна 🇺🇦 #АлексейПанин #Панін #lovewins #lovewins. І спеціально тим, хто пише мені що я п*дар (гей), пояснюю. Я Бі. Хто не знає цього поняття, викладаю нижче формулювання з Вікіпедії", - написав Панін у підпису до кадру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, голий Панін після бурхливої ночі готує оголеному другу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Панін зробив відверте зізнання.

Також портал "Знай.ua" писав, що Панін розповів, як разом з Гітлером окупував Європу і зізнався в ненависті до Росії.