Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість виставила серію розкішних кадрів з архівної фотосесії, позуючи в чорному облягаючому платті з глибоким декольте і розрізами з боків, доповнивши образ ніжним вечірнім макіяжем і прозорими босоніжками. Так, артистка похвалилася стрункою фігурою, над якою наполегливо працює, а також поділілася думками про те, чому потрібно цінувати кожну мить.

В голові крутиться: що нас чекає? Який він – завтрашній день? І розумієш одне: є тільки «СЬОГОДНІ». Сьогодні треба бути щасливим! Кожен день, як життя в мініатюрі.

Фолловери не пройшли повз, але їх думки сильно розділилися: "Нудні фото без живого фону. Не натурально. Краще якщо б на вулиці були зроблені фото", "Неймовірно гарна жінка!!!👌🌹", "У вас прекрасні цицьки!!!!", "Кароліна-Статуеточка!🕊💙 Чудо🙏👍👌🌞👏😘", "Хороші слова 👍", "Чудо а не дівчина 😊👍🏻👍🏻👍🏻❤️❤️❤️. Вічно молода і прекрасна😉🌺🌺🌺🌺🌺👍🏻👍🏻👍🏻.", "Ось фігура!!!".

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.