Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала кумедне фото, а в підписі до нього розповіла про свою пригоду в таксі.

Як видно, Христина з'явилася перед камерою в спокусливому образі – на ній сірі джинси з блискавкою на попі і біла сорочка, зав'язана на животі. Актриса стоїть спиною до об'єктиву, трохи вигнувши спину, і кокетливо дивиться в камеру. У підписі до публікації Асмус поділилася, що з нею сталося в таксі. "Їду я зараз в таксі. Їжджу я завжди на задньому сидінні. За пасажирським. Сумка моя завжди лежить на сидінні поруч. Оскільки я їй користуюся під час поїздки, вона часто відкрита. І водій зараз яяякк різко загальмував. І все, що в мене в ній було, розлетілося по салону. А мені ж, як правило, потрібно пів будинку в торбу покласти. Так, чисто на всякий випадок. У вас таке буває? У мене постійно", - розповіла вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.