У нових серіях легендарного мультфільму "Ну, постривай!" з'являться косуля, борсук та їжак. Розробка героїв нового циклу приурочена до 50-річчя мультфільму

Кіностудія "Союзмультфільм" показала, як будуть виглядати три нових герої мультсеріалу "Ну, постривай!" - борсук Тім, їжачок Шу і косуля Уля.

На думку кіностудії, ці персонажі осучаснять радянський мультфільм. Однак, їхній вигляд наводить на думку, що нові серії "Ну, постривай" будуть кросссовером з "Фіксиків".

У той же час генеральний продюсер "Союзмультфільму" Юлія Осетинська вважає, що нові персонажі - борсук Тім, їжачок Шу і косуля Уля - в перезапуску мультсеріалу нашого дитинства виглядають актуально і впевнено. Хоча на улюблених героїв вони вже точно не схожі:

нові герої мультфльму "Ну постривай!
нові герої мультфльму "Ну постривай!

"Створюючи образи нових постійних персонажів для перезапуску "Ну, постривай!" в форматі 3D, ми намагалися знайти такі типажі, які будуть близькі сучасним дітям і викличуть довіру в їхніх батьків", - сказала генпродюсер.

Новий серіал розрахований на вік шість-вісім років, коли діти ростуть і їм потрібен "позитивний приклад", додала вона.

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

У першому сезоні перезапуску "Ну, постривай!" вийдуть 26 епізодів тривалістю по сім хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мультфільм від Disney став найприбутковішим у світі

Як повідомляв портал Знай.ua, Disney створив новий Netflix

Також Знай.ua писав, Netflix випустить серіал про українця Івана Дем'янюка.