Дружина відомого артиста Олексія Яніна, який раніше був на піку своєї популярності допоки не пережив інсульт, покинула свого чоловіка-інваліда та розпочала нове життя в обіймах нового залицяльника.

Про це повідомляє низка російських ЗМІ.

Варто зауважити, що Олексій Янін – це співак, який мав привабливу зовнішність, акторський талант і харизму, якою підкорював глядачів. В той час здавалося, що в актора все складалося добре: чудова кар'єра, як і особисте життя - він одружився, а пізніше і взагалі почав виховувати сина. Але одного разу під час репетиції його наздогнав геморагічний інсульт - лікарі ввели його у штучну кому, з якої йому вдалося вийти аж через півтора року.

Артист до інсульту

Щоправда, від колишнього Олексія нічого не залишилося. Чоловік почав вчитися жити заново – мама Яніна не відходить від сина, радіючи кожному досягненню. Друзі та колеги актора допомагають родині матеріально, син і дружина теж були поруч, до пори до часу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Артист після інсульту

Але наразі відомо, що дружина покинула колишнього співака та переїхала жити окремо. За її словами, лікування чоловіка і його заняття заважають їй, вона не може розвиватися, працювати над своєю творчістю, тому їм з сином так набагато зручніше.

Артист з дружиною після інсульту

Водночас очевидці стверджують, що це не правда, адже бачили її в обіймах молодого кавалера.

"Поки актор був на піку популярності і заробляв добрі гроші, він був потрібен. Однак, тепер, коли він в такому стані, то вона не готова піклується про нього", - кажуть шанувальники.

Однак, частина з фанатів встала на сторону жінки запевняючи, що вона є молодою і їй потрібно знайти собі нового коханого та будувати родину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Як повідомляв Знай.uа, пафосна Кім Кардашьян зайнялася улюбленою справою в туалеті.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.