Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала нові фото, на яких позує в гостях у колеги-актора Івана Охлобистіна, який відомий антиукраїнською позицією.

На першій фотографії Христина і Охлобистін наче тягнуться один до одного з поцілунками, на ній яскраве вбрання, а на його голові оригінальна чорна капелюх-циліндр. На другий кадрі видно, що Асмус фотографує себе в дзеркалі. На ній світлі укорочені брюки і довга зелена толстовка з цікавим принтом. Свій образ зірка доповнила дивними черевики, а на її голові - корона, волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до кадру Асмус написала: "Та цікаві конкурси. В гостях у @psykero1477". Фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.