Відома українська співачка, яка давно живе і працює в Росії, Ані Лорак разом зі своїм другом-наставником, також відомим виконавцем Філіпом Кіркоровим засвітилися на "карантинній" вечірці.

Відомо, що артисти на кілька місяців втратили роботу через пандемію коронавірусної інфекції. Після оголошення карантину Лорак і Кіркоров, як і всі інші "діячі", були змушені скасувати концерти. Але, мабуть, артистам набридло і вони засвітилися в клубі в селищі під Москвою "Агаларов естейт", де не соромлячись фотографувалися і співали пісні на камеру.

Про це стало відомо завдяки новим кадрам, які опублікував у мережі Instagram фан-паблік "filippkirkorov_sankt_peterburg".

Ані Лорак і Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Ані Лорак і Філіп Кіркоров, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Повідомляється, що на одній з ресторанних літніх терас селища "Агаларов естейт" влаштували гулянку Філіп Кіркоров, Ані Лорак, Гарік Харламов та інші відомі персони. До мережі потрапили кадри, які знімали очевидці. Головною зіркою вечора став "король естради". Він розмовляв з тими, хто сидів за столом, а там був навіть актор Павло Дерев'янко.

Харламов не тільки жартував, але і виконав пісню "Ничего не говори" гурту "Рок-острова" разом з Іллею Прусікіним з гурту Little Big. Порадувала друзів і випадкових гостей закладу своїм вокалом Ані Лорак. Вона була одягнена в білу приталену сукню з пишними рукавами. До мікрофона вийшов і сам Кіркоров, який з колегами заспівав хіт " Жестокая любовь".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, співак Данко розповів про давню образу на Жанну Фріске.

Як повідомляв Знай.uа онук Пугачової посварився з відомим батьком просто на камеру.

Знай.uа писав, Максиму Галкіну - 44: чоловік Пугачової зворушив сімейним святом з дітьми та примадонною.