Нова дівчина колишнього чоловіка солістки гурту "Неангели" Слави Едгара Камінського Ольга Багата розсипалася в привітаннях перед своїм бойфрендом на честь професійного свята. Оля поділилася спільним романтичним знімком з Едгаром на фоні блакитного і спокійного моря.

На фото Ольга в білому монокіні ніжно цілує Камінського в щоку, який позує в яскравих жовтих шортах. Виявилося, що парочка відпочиває в Одесі. Про це стало відомо завдяки новій публікації Ольги в мережі Instagram.

Крім того, Багата адресувала коханому теплі слова привітання і зазначила, що дуже пишається Едгаром.

Публікація Ольги Багатої, скріншот: Instagram
Публікація Ольги Багатої, скріншот: Instagram

"Хочу привітати мого кохановго Едгара з Днем медичного працівника. Своєю копіткою працею ти робиш цей світ кращим. Він сяє красою завдяки твоєму таланту та прагненню змінювати стандарти, підкорювати нові вершини і робити свій внесок у розвиток української медицини! Я дуже пишаюся тобою і люблю", - написала Ольга Багата.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У відповідь Камінський відправив у коментарях смайлик у вигляді червоного серця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша з "Холостяка" зробила відверте зізнання.

Як повідомляв Знай.uа грузинський холостяк Макацарія знайшов своїм м'язам несподіване застосування.

Знай.uа писав, Даша з "Холостяка" пошуршала пушком на грудях.