Колишня учасниця гурту ВІА "Гра" Санта Дімопулос розповіла про те, як її родина перехворіла на коронавірусну інфекцію COVID-19. Подружжя заразилося на французькому гірськолижному курорті Куршевель, який став одним з осередків розповсюдження хвороби серед фінансових і політичних еліт, І якщо сама Санта обійшлася безсимптомним перебігом, то її чоловіка довелося госпіталізувати.

Про це сама співачка розповіла у телепрограмі "Світське життя" з Катериною Осадчою.

Санта Дімопулос повідала, що її чоловік, який відрізняється міцним здоров'ям і прихильністю до здорового способу життя, у лікарні опинився уперше.Температура трималася у нього протягом дуже довгого часу - 12 днів йому не давала спати температура під 40 градусів, а також запалення легень.

Санта Дімопулос, скріншот: YouTube
Санта Дімопулос, скріншот: YouTube

Санті ж зробили комп'ютерну томографію, яка жодних патологій не виявила. Пізніше аналіз показав, що вона має антитіла до коронавірусу COVID-19 - а отже теж зіштовхнулася з інфекцією.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також хвороба ніяк не виявила себе у дитини експівачки, яку вона не припиняла вигодовувати грудьми. Осадча окремо похвалила ей момент, зазначивши, що це може підвищувати імунітет як матері, так і дитини.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше екс-"ВІА-Гра" забула одягнути ліфчик, і тут почалося.

Як повідомляв портал Знай.ua, Екс-"ВІА Гра" забула про сором і білизну, добре хоч квітами прикрилася.

Також Знай.ua писав, що Екс "ВІА Гра" Сєдокова оголила ті "очі", що нижче і нарвалася на компліменти.