Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала відверте селфі, позуючи в затишній домашній обстановці лише в чорному міні-топ і облягаючих лосинах. Так, артистка нанесла на обличчя маску, а також засвітила розкішну фігуру - прес і масивні груди. Пост Анна доповнила поезією Євгена Соя.

[quote author=""]Доброе утро, солнце. будет ли сегодня тепло? каков этой клубники сорт? шампанское море. ногу свело. это не жизнь. это курорт.

и ты не девочка. ты символ пути. и это не город. сплошной водоем. никуда не уехать. никуда не уйти. если возможность есть остаться вдвоем.

как дороги будут эти воспоминания. возьму их в ручную кладь. как каждый вечер ты подавала на небо луну крученым пусть эта вечная водная гладь.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

запомнит меня молодым, сумасшедшим, в тебя влюбленным. Ес Соя 🎯

Фолловери залишилися в захваті: "🔥🔥🔥🔥🔥фігура бомба!!!🌹", "Як завжди, добре виглядаєш", "Аня, розкажіть будь ласка про тренування )фігура чудова❤️❤️❤️", "Милота)", "Я намагався дивитися в очі, але...🙄", "Лапочка👍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Седокова сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.