Колишня учасниця "ВІА Гри" Анна Седокова самостійно виховує трьох дітей. В свої 36 років співачка двічі розлучалась із чоловіками. А тепер не поспішає зв'язувати себе узами шлюбу.

Анна Седокова
Анна Седокова

У одному з останніх інтерв'ю Ганна розповіла, чому не поспішає під вінець. І як це відбудеться, раптом вона все ж прийме рішення одружитись. Седокова зізналася, що в її плани входила весілля з батьком її третю дитину, але зірка швидко передумала.

"Батько третю дитину зробив мені пропозицію, у нас навіть була обрана дата весілля, але за кілька місяців я зрозуміла, що не хочу виходити заміж", – сказала Аня.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На питання, яке цікавить більшість фанів, коли ж Аня Седокова вийде заміж, артистка відповіла, що не має такої цілі просто вийти заміж і колекціонувати чоловіків.

"Якщо нарешті вийду заміж, то я хочу так, щоб це було дійсно назавжди. А не робити колекцію", - сказала знаменитість.

Популярна співачка додала, що в даний час вона щаслива і без чоловіка, їй так добре.

"Мені 36 років у мене троє дітей і я не одружена, але це не означає, що моє життя сьогодні закінчилося. Я не заміжня, я вільна і щаслива. Сьогодні я можу піти на одне побачення, а завтра на інше. Жінка не заміжня не означає, що вона нещаслива", – сказала Аня.

Нагадаємо, Анна Седокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Седокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".