Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила пікантне чорно-біле відео з гримерки перед концертом в Одесі, виступивши вперше після самоізоляції на карантині через коронавірус COVID-19. Так, артистка приміряла облягаюче чорне боді з глибоким декольте і вбрання з сітки зі стразами, покрутившись перед дзеркалом і засвітивши оголені сідниці.

Дякую 😊❤️ Одеса ❤️ поділилася емоціями Камінська

Фолловери не пройшли повз: "Королева ❤", "Красуня 😍😍😍 а 🍑🍑🍑🔥🔥🔥", "Неймовірно красива і талановита ❤️💐", "Красуня!!!", "Жопа - красива)😍", "Це був прекрасний концерт 💕", "Карантин вам абсолютно байдужий, шкода, що у вас подвійні стандарти на цей рахунок".

Популярні новини зараз
Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"
Показати ще

Варто відзначити, що колишній чоловік Слави, пластичний хірург Едгар Камінський і його нова кохана Ольга Багата відвідали сонячну Одесу в цей же час. Пара виставила романтичні спільні кадри, обнімаючись на тлі моря.

Нагадаємо, що Слава і Едгар Камінські офіційно розлучилися 1 липня 2019 року після 5 років шлюбу, пара виховує двох дітей - Леона і Лауру. У недавньому інтерв'ю Олі Поляковій красуня зазначила, що у неї є коханий, проте поки приховує його від сторонніх очей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.