Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за гарні пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Знаменитість виставила серію пікантних кадрів, позуючи з танцюристами, адже після ослаблення карантину через коронавірус COVID-19 змогла давати перші концерти та виступи. Артистка приміряла облягаючий прозорий комбінезон чорного кольору, засвітивши оголені сідниці.

Нарешті в стрічці з'являються концертні фоточчкии😜💥 поділилася радістю Андраде

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "найкрасивіші😍🙈", "Дуже веселі фотки😂🤪", "Дуже милі😍💔", "Мала ти агонь 😝😍", "Ну всі і так знають, що фото було викладене тільки заради сідниць", "Божечки, такі милі😍", "Попалася попаста))", "Прастітутка", "Коли закінчується фантазія... І талант... Люди починають роздягатися...".

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.