Олександра Кучеренко – популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а з недавніх пір ще і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком. У соцмережі Саша показала яскраві фото з своєї подорожі в Херсонську область, а в підписі до нього розповіла про дивовижних місцях, які відвідала.

Як виявилося, Сашу запросили в цікавий престур по програмі розвитку внутрішнього туризму подорожуй по Україні. І вона показала в мережі підбірку фотографій з місць, в яких побувала. Але найбільше уваги привертають знімки, на яких модель позує в красивою яскравою вишиванці. "Ми часто не помічаємо того, що зовсім поряд. Віримо, що "добре там, де нас немає" і їдемо кудись далеко шукати чудеса. А вони, виявляється, є в нас самих, рідне і абсолютно унікальне", - говорить Кучеренко про свою подорож. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.