Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала чуттєві фото, на яких позує в незвичайному образі, а підписи до них поставила фоловерам сакральний питання.

Як видно, перед камерою Алла з'явилася в красивому тьмяному особняку, вона і так і сяк позує перед фотографом, показуючи тіло з різних ракурсів. На ній спокусливе світле плаття на тонких бретелях, яке підкреслило всі принади тіла, волосся дівчини недбало укладене, а на її обличчі акуратний макіяж. У підписі до публікації Добкіна звернулася до українців із сакральним питанням. "Так, у мене тут питання назріло. Що для вас любов? За самий душевний відповідь, подарую подарунок від себе особисто. Я просто хочу зрозуміти, скільки романтиків у мене тут і близьких мені людей по духу", - написала вона. Фоловери не пройшли повз і кинулися активно обговорювати нову публікацію красуні, засинаючи відповідями і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.