Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним селфі зі своїм стилістом-перукарем, видавши довгоочікувані секрети по догляду за розкішним довгим волоссям, яке є однією з численних "фішок" рудої красуні. Так, артистка зізналася, що п'є вітаміни, а також старанно стежить за харчуванням, адже лише комплекс може дати чудовий результат. Не варто також гидувати масажами голови, щоб до волосяних цибулин добре приливала кров.

💥Сталося! Довгоочікуваний пост про ДОГЛЯД ЗА ВОЛОССЯМ в співдружності з моїм охоронцем кольору і блиску Мішанею. Отже, мій багаторічний досвід з поправками від майстра: що я роблю вже багато років і воно ПРАЦЮЄ🧜🏻‍♀️ 1. Я ЗАВЖДИ розчісую волосся перед миттям (виняток: складні зачіски з купою гелю/лаку/пінок, це все треба розмочити і рясно намазати бальзамом, гребінець тут не допоможе, а навіть зашкодить) до Речі, підберіть класний гребінець, який не видирає волосся і масажує шкіру голови,— я ненавиділа розчісуватися до придбання першої Tangle Teezer. Зараз у мене три улюблених фаворитки — вони в каруселі. 2. НІКОЛИ не мию голову, якщо під рукою немає кондиціонера. Якщо хочете блискучих і волосся, що легко розчісується - купуйте всю лінійку з відповідним шампунем. А якщо в лінійці є ще й масло для кінчиків — хапайте його. Так, і маску теж, — заощаджуйте на улюбленій ковбасі. 3. До речі, про масло - це реальна панацея від посічених кінчиків . У мене їх,завдяки цьому, немає вже років 6, ми з Мішею стрижемося, коли волосся починає випадково заправлятися в труси (моє, не його, звичайно! 😂) 4. Мішаня вас заклинає не сушити феном і не крутитися плойками без термозахисту! І Боже упаси вас завивати або вирівнювати хоч трошки, коли вологе волосся — його дуже швидко настане триндець: будете відрощувати шевелюру заново і ображено написувати мені про мої «нарощене волосся»🤪 5. Харчування! Вкрай важливий момент: якщо ви не доїдаєте жирів і білків, відчуваєте вітамінні дефіцити через потворне харчування і невиразний режим, то про розкішне волосся (нігті і суглоби), швидше за все, можете забути. Я не врачидзе, радити вам нічого не буду, але сама пильно стежу за цією справою, їм багато корисних жирів і пропиваю курсами Biosil або NeoCell (ви розірвали мій директ питанням про вітаміни, ризикую потім ніде їх не купити🦸🏻‍♀️) 6. Масаж голови. Можете іржати, а можете за переглядом улюбленого серіальчику від душі потягати себе за волосся: чим більше кровиночки прильне до шкіри голови, тим краще куди треба потраплять вітаміни з п. 5 7. Ніколи не лягайте спати з мокрою головою (тим більше— в рушниом!!!🧖🏻‍♀️)

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.