Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала відвертий кадр, ніжачись в басейні і засвітивши фігуру в бікіні чорного кольору. Так, артистка вирішила поділитися власними порадами для щасливого життя, а от численні шанувальники помітили, що 37-річна красуня не дуже схожа на себе колишню.

Правила щасливих дівчаток ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ 1.Почни поважати себе так само сильно , як ти хочеш , щоб поважали тебе. 2. Любити себе так само. 3. Любити інших не менше. 4. Знати чого хочеш або як мінімум точно не хочеш, але краще перше. 5. Припинити знецінювати те, що тобі поки недоступно. Спробуй полюбити. Про це я напишу докладніше. Просто поки помічай за собою, коли ти, побачивши красиву картинку, відразу ж приводиш 100 причин чому вона не настільки гарна, як здається. 6. Шукай щасливих людей. Припини бачити погане в поганих . Спробуй розглянути хороше. Просто зараз, знайти десять людей, які тебе дратують і похвали за десять речей . 7. Не порівнюй. Себе. Ні з ким. Ніколи. Тобі все одно ніхто не скаже правду, як у них. Може, гірше, але може і краще. 8. Цінуй те, що є. Дякуй за кожен день. Кожну годину. 9. Просто зрозумій , що ти ох🥐🥐🥐🥐а й такої більше немає . У тебе точно. І у нього ніколи не буде. Просто посміхнися. 10. Все це скоро закінчиться. Живи. Сьогодні. Зараз. Роби дурниці. Роби розумні вчинки. Люби. Страждай, але знову сильно люби! 11. Створюй свої правила 😎

Думки фоловерів розділилися, деякі коментарі були дуже негативними: "Страшна стала,на себе не схожа.Губи здуй,була ж симпотная дівчина,а зараз роздута тітка.Не забудь мене заблокувати☺", "Таак що за губи стали !..(", "Не хочу вас образити, але як ви показали свого хлопця ваш Instagram став нудніше і «якість» фоток впала. Дивно...", "Без підпису вже впізнати не можна".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Седокова сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.